Specialiteiten van de Chef

Traiteur Stef

Zelemseweg 35

3290 Schaffen

0478 37 39 28

traiteur.stef@telenet.be

1995 - 2015

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

(vanaf 25 personen)

KOUD EN WARM BUFFET € 30,00pp

Zalm op z'n mooist

Gevuld tomaatje met grijze garnaaltjes

Gerookte forelmousse

Kipfilet met verse annanas

Fijne sneetjes varkensgebraad

Cavaillon met gerookte hesp

Gevulde eitjes met crab

Uitgebreid assortiment koude groenten en sausjes

Restaurantbroodjes wit (2pp) en botertjes

Tomatensoep met balletjes (buffet)

Varkenshaasje met een sausje op grootmoederswijze

Krokante gebakken parelhoenfilet met vleesjus

Gebakken zalm met een zachte garnaalsaus

3 soorten warme groenten naar keuze

Kruidenpuree, aardappelgratin en

kroketten 3pp

 

Dessert bord "Stef"

BREUGELTAFEL KOUD EN WARM € 25,00

Salami, preskoppen en patésoorten

Meloen met gerookte hesp

Licht gerookte speenvarkenham

Uitgebreide assortiment koude groenten en sausjes

Mini picolokes wit (2pp) en botertjes

Ajuinsoep met gemalen kaas

Witloofquiche

Lauw geitenkaasje in spekjasje met accasia honing

Witte en zwarte pensen met appelmoes

Frikadellen met tomatensaus

Rundsstoofpotje met leffe

Gebakken patatjes

 

Rijstpap op grootmoeders wijze (saffraan en suiker)

DESSERTBUFFET KOUD € 8,00

Chocoladeschuim met slagroom en advocaat

Creme caramel

Tiramisu met speculoos

Keizerinnerijst met vers fruit

Gevulde slagroomsoesjes met chocoladesaus

(vanaf 30 personen wordt er een chocolade fontein voorzien)

Pannacotta van rood fruit

Koffie crème met amaretto

DESSERTBUFFET KOUD EN WARM € 10,00

Chocolademousse met banaan en kokos

Parfait met aardbeien

Grootmoedersrijstpap

Tiramisu met speculoos

Flensjes met vanilleijs

Geflambeerde annanas met profiterols

Huisbereide appelstrudel

KAAS EN CHARCUTERIEBUFFET € 17,90

10 soorten kazen; zachte, halfharde, harde en schimmelkazen

gevuld hoevebrood met sandwiches met vlees en vis

10 soorten charcuteriesoorten

assortiment broden en pistolets

botertjes