Hoofdgerechten

Traiteur Stef

Zelemseweg 35

3290 Schaffen

0478 37 39 28

traiteur.stef@telenet.be

1995 -2015

Hoofdgerechten met vlees

Varkensgebraad € 12,50

 

Ardeens varkensgebraad € 12,50

 

Varkenshaasje € 15,00

 

Gemarineerd varkenshaasje € 15,00

 

Varkenshaasje in spekjasje € 15,00

 

filet van speenvarken € 15,50

 

Kalfsgebraad met oesterzwammen € 17,00

Gegrilde entrecote € 18,00

 

Rosbief en varkensgebraad € 15,00

Kalfskroontje € 20,00

Kalfshaasje € 20,00

 

Lamsfilet € 20,00

 

Lamskroontje € 20,00

In deze gerechten zijn inbegrepen, 3 soorten groenten, kroketten 5 pp en een saus naar keuze

provencaalse saus, peperroomsaus, champignonsaus, mosterdsaus, roquefortsaus, dragonroomsaus

grootmoedersaus, bearnaise, jagersaus, vleesjus

 

Gegratineerde bloemkool, bloemkool in room, spruiten op Luikse wijze, wortelen en erwten, gestoofde boontjes, brocolli in boter, boontjes in spek, groentenbeursje, gebakken witloof,gebakken champignons, oesterzwammen, knolselder in brikdeeg, brocollimix, vergeten groenten, assortiment mini groentjes

enz......

 

Hoofdgerechten met vis

Gebakken zalm met witte wijn saus en gebakken aardappeltjes € 15,00

 

Schartongrolletjes op een bedje van prei met een zachte garnaalsaus en puree € 14,00

 

Gegrilde scampistaarten in spekjasje met garnalenroom, oesterzwammen en patatjes € 15,00

Scampi's met tomaat en basilicum geserveerd met gebakken groentenrijst € 15,00

 

Brochetje van gemarineerde scampi's met mangosaus en gebakken dragonaardappeltjes € 15,00

 

Gegratineerd vispannetje met zuiderse saus, fijne groentjes en koninginneaardappelen € 14,00

 

Mixed grill van zeebanket met aardappel in de schil (gambas, zalm, zeeduivel en tonijn) € 17,00

 

Gebakken staartvisfilet op een bedje van verse prei , graanmosterdsaus met aardappelrozetjes € 19,00

Gegrilde tonijnfilet met olijf-tomaatboter en ratatouille, gebakken kasteelaardappelen € 19,00

Hoofdgerechten met gevogelte

Kip

Hartig gekruide kippensnippers met kerrie, appeltjes en kokos € 12,50

 

Couscous met fijne groentjes en gestoomde kip met kerrieveloute € 12,50

 

Half haantje in rode wijnsaus met gebakken vijgen en gestoofde peertjes € 13,00

Stoofpotje van kipfilet met Limburgse asperges en afgewerkt met kervel € 13,00 (seizoen)

 

Kippenblokjes met een basilicumsaus op een torentje van gekleurde pasta € 12,00

 

Gebakken kipfilet met spekjes, gebakken champignons en roomsaus, groentenkrans € 12,50

Papillotte van kip en scampis met kruidenboter en gestoofde julienne groenten € 15,00

 

Ballotine van kipfilet met gebakken oesterzwammen, ganzenlever en verse vijgen € 17,00

Kalkoen

Gevulde kalkoen op Ardense wijze € 12,50

Kalkoenreepjes op herfstwijze (boschampignons) € 17,50 (seizoen)

 

Kalkoen osso bucco met couscous € 12,50

 

Kalkoenlapjes in portefeuille (kaas en hesp) € 12,50

Kalkoenstoofvlees marengo € 12,50

 

Kalkoenfilet met roquefort € 14,00

 

Kalkoenfilet met portsaus, en mandarijnen € 14,00

 

Kalkoenfilet met appeltjessaus en druiven € 14,00

 

Kalkoenfilet met zuiderse groenten en pasta € 12,50

Eend

Gebakken eendefilet met een zoete leffesaus, gesuikerd witloof € 14,50

 

Waaier van zacht gebakken eend met oesterzwammen en honingsaus € 14,50

 

Eendenreepjes met 3 kleuren paprikas in de wok geserveerd met pasta druppels € 14,50

 

Rozig gebakken eendenborstfilet met een zacht peperroomsausje en jonge groentjes € 14,50

Duif

Een krokant gebakken duivenborstfiletje met een zacht sinaas-honingsausje € 14,50

 

Gesauteeerde duivenborst met portosaus, mini prei, worteltjes en amandelkroketjes € 14,50

Parelhoen

Parelhoenfilet met een sausje van sherry en gekaramelliseerde groentjes € 14,35

 

Geflambeerde parelhoenfilets met madeirasaus € 14,35

 

Gevulde parelhoen met gekaramelliseerd witloof, gebakken raapjes en wortelbolletjes € 14,35

Bij alle gerechten worden kroketten (5 pp, vers), frietjes, gebakken patatjes, pasta, couscous voorzien. Aan u de keuze.

 

Extra kroketten € 0,25/stuk